VAD What Was che cosa RECEPTSAMLiNG [10-tal recept + Länkar]
VAR Where Wo dove MTmedia.SE < 4.Community! < 4mat < mat4kott.htmlNÄR When Wann quando UPPDATERAD Uptodate Aktualisiert aggiornato 19.12.2024
VEM Who Wer chi Martin Thörnquist, MT MiddagsKlubb, Malmö Champagnevänner med flera...
HUR How Wie come
Om Du har omedelbar hunger, fundera om det är av; hälsosam, själslig, estetisk, sexuell eller annan natur.
Dessa behov tillgodoses och tillfredställs under respektive av ovanstående länkar!
Martin Thörnquist Media Mat delas in i GRUNDLÄGGANDE NÄRiNG: Kalori ! Pastakoktid !
MÅL i MUN: Morgon ! Förmiddag ! Lunch ! Middag ! Eftermiddag ! Kväll ! Natt !
FöRRÄTT antipasto; Löjrom ! Räka ! Sallad !
HUVUDRÄTT / MiDDAG: Korv ! Kyckling ! Kött ! Köttfärs ! Lax ! Risotto !
TiLLTUGG / BRöD: Bullar ! Franska ! DESSERT / EFTERRÄTT: Bollar ! Glass ! Tira Misu ! Tårta !H U V U D - R Ä T T E R / MiDDAG !
VAD: BJöRNS KöTT
MED HJÄLP AV VAD: [ingredienser]
220 Hektogram viltfärs [till exempel Björn, Hjort, Ren, VildSvin]
HUR:
1. Lägg 2–20 HektoGram tinad [att Tina det frusna köttet
tar cirka ett dygn i kylskåp] viltfärs i en ugnsfast form med lock.
2. Sätt in formen i 200° Celsius.
3. Köttet är klart när inga delar av det är rött.
4. Det tar normalt 30-120 minuter beroende på mängden kött.
5. 1–2 KiloGram kött tar cirka 30 minuter.SUNDA TiPS!
Gör hål eller gropar mitt i köttet [i formen]. Då steks det lättare!
Häll av det vattninga spadet [eventuellt spara till soppa] när det är färdigstekt.
Lägre värme [175° Celsius] kan användas om man vill förlänga tillagningstiden något!SE ÄVEN MT Community! Dryck! + Krydd! SE ÄVEN: ÄKTA VARA See also Danish Deli Food + Good Cooking
NAViGATOR 0? &1 2* ~3 4! @5 6¤©% #7 8$ £9 10€ [1996–2024] *Martin Thörnquist