ÄTA MTMEDiA Community göder Er

VAD What Was che cosa Ce qui RECEPTSAMLiNG [10-tal recept + Länkar]

VAR Where Wo dove Là où MTmedia.SE < 4.Community! < 4mat < mat4franska.html

NÄR When Wann quando Quand UPPDATERAD Uptodate Aktualisiert aggiornato À jour 21.11.2024

VEM
Who Wer chi
Martin Thörnquist, MT MiddagsKlubb, Malmö Champagnevänner  med flera...

HUR
How Wie come Comment

Om Du har omedelbar hunger, fundera om det är av; hälsosam, själslig, estetisk, sexuell eller annan natur.
Dessa behov tillgodoses och tillfredställs under respektive av ovanstående länkar!

Martin Thörnquist Media Mat delas in i GRUNDLÄGGANDE NÄRiNG: Kalori ! Pastakoktid !

MÅL i MUN: Morgon ! Förmiddag ! Lunch ! Middag ! Eftermiddag ! Kväll ! Natt !

FöRRÄTT
antipasto; Löjrom ! Räka ! Sallad !
HUVUDRÄTT / MiDDAG: Korv ! Kyckling ! Kött ! Köttfärs ! Lax ! Risotto !
TiLLTUGG / BRöD: Bullar ! Franska ! DESSERT / EFTERRÄTT:
Bollar ! Glass ! Tira Misu ! Tårta !

T i L L - T U G G / BRöD !

VAD: RUTiGA SMÅFRANSKA!

HUR MÅNGA: 20 bullar

MED HJÄLP AV VAD: [ingredienser]
5 deciliter kallt vatten
25 gram jäst
2
3 teskedar salt,
[allra minst] 14 deciliter vetemjöl
[VARMT] vatten till pensling.

VARNiNG !
Denna läckra men enkla anrättning tar
betydligt längre tid än själva arbetstiden!

HUR:
1. Smula jäst i vatten och rör ut.
2. Tillsätt salt och mesta mjölet.
3. Arbeta degen nästan en kvart.
4. Täck med plastfolie; jäsning 5 timmar!
5. Mjöla bakbordet. Forma bullar.
6. Låt dem jäsa utan duk 30 minuter.
7. Sätt ugn på 275
° Celsius över och undervärme
efter halva jästiden det vill säga efter 15 minuter.
8. Grädda bullarna mitt i ugnen 10
12 minuter. Bröden ska kallna utan duk.

TiPS !
ifall efterfrågan mot förmodan är liten kan bullarna frysas 12 månader!

SE ÄVEN MT Community! Dryck! + Krydd! SE ÄVEN: ÄKTA VARA See also Danish Deli Food + Good Cooking

MT MEDiANAViGATOR 0? &1 2* ~3 4! @5 6¤©% #7 8$ £9 10€ [19962024] *Martin Thörnquist