VAD What Was che cosa Ce qui RECEPTSAMLiNG [10-tal recept + Länkar]
VAR Where Wo dove Là où MTmedia.SE < 4.Community! < 4mat < mat4franska.htmlNÄR When Wann quando Quand UPPDATERAD Uptodate Aktualisiert aggiornato À jour 19.12.2024
VEM Who Wer chi Martin Thörnquist, MT MiddagsKlubb, Malmö Champagnevänner med flera...
HUR How Wie come Comment
Om Du har omedelbar hunger, fundera om det är av; hälsosam, själslig, estetisk, sexuell eller annan natur.
Dessa behov tillgodoses och tillfredställs under respektive av ovanstående länkar!
Martin Thörnquist Media Mat delas in i GRUNDLÄGGANDE NÄRiNG: Kalori ! Pastakoktid !
MÅL i MUN: Morgon ! Förmiddag ! Lunch ! Middag ! Eftermiddag ! Kväll ! Natt !
FöRRÄTT antipasto; Löjrom ! Räka ! Sallad !
HUVUDRÄTT / MiDDAG: Korv ! Kyckling ! Kött ! Köttfärs ! Lax ! Risotto !
TiLLTUGG / BRöD: Bullar ! Franska ! DESSERT / EFTERRÄTT: Bollar ! Glass ! Tira Misu ! Tårta !T i L L - T U G G / BRöD !
VAD: RUTiGA SMÅFRANSKA!
HUR MÅNGA: 20 bullar
MED HJÄLP AV VAD: [ingredienser]
5 deciliter kallt vatten
25 gram jäst
2–3 teskedar salt,
[allra minst] 14 deciliter vetemjöl
[VARMT] vatten till pensling.VARNiNG !
Denna läckra men enkla anrättning tar
betydligt längre tid än själva arbetstiden!HUR:
1. Smula jäst i vatten och rör ut.
2. Tillsätt salt och mesta mjölet.
3. Arbeta degen nästan en kvart.
4. Täck med plastfolie; jäsning 5 timmar!
5. Mjöla bakbordet. Forma bullar.
6. Låt dem jäsa utan duk 30 minuter.
7. Sätt ugn på 275° Celsius över och undervärme
efter halva jästiden det vill säga efter 15 minuter.
8. Grädda bullarna mitt i ugnen 10–12 minuter. Bröden ska kallna utan duk.TiPS !
ifall efterfrågan mot förmodan är liten kan bullarna frysas 12 månader!SE ÄVEN MT Community! Dryck! + Krydd! SE ÄVEN: ÄKTA VARA See also Danish Deli Food + Good Cooking
NAViGATOR 0? &1 2* ~3 4! @5 6¤©% #7 8$ £9 10€ [1996–2024] *Martin Thörnquist