VAD What Was che cosa RECEPTSAMLiNG [10-tal recept + Länkar]
VAR Where Wo dove MTmedia.SE < 4.Community! < 4mat < mat4bullar.htmlNÄR When Wann quando UPPDATERAD Uptodate Aktualisiert aggiornato 21.11.2024
VEM Who Wer chi Martin Thörnquist, MT MiddagsKlubb, Malmö Champagnevänner med flera...
HUR How Wie come
Om Du har omedelbar hunger, fundera om det är av; hälsosam, själslig, estetisk, sexuell eller annan natur.
Dessa behov tillgodoses och tillfredställs under respektive av ovanstående länkar!
Martin Thörnquist Media Mat delas in i GRUNDLÄGGANDE NÄRiNG: Kalori ! Pastakoktid !
MÅL i MUN: Morgon ! Förmiddag ! Lunch ! Middag ! Eftermiddag ! Kväll ! Natt !
FöRRÄTT antipasto; Löjrom ! Räka ! Sallad !
HUVUDRÄTT / MiDDAG: Korv ! Kyckling ! Kött ! Köttfärs ! Lax ! Risotto !
TiLLTUGG / BRöD: Bullar ! Franska ! DESSERT / EFTERRÄTT: Bollar ! Glass ! Tira Misu ! Tårta !T i L L - T U G G / BRöD !
VAD: iRMAS MORGONBULLAR
HUR MÅNGA: 15 styckenMED HJÄLP AV VAD: [ingredienser]
3 deciliter vatten
1 struken tesked salt
25 gram margarin,
1 tesked socker
½ paket jäst
Cirka 1 liter vetemjölHUR:
1. Värm upp vatten tills det är ljumt.
2. Rör ut jäst i kaffekopp.
3. Blanda vatten, salt och socker.
4. Smält margarin i kastrull.
5. Rör ut / i vetemjöl från paketet i skål [Det ska vara
lagom lite vetemjöl. Tillsätt en halv liter i taget...]
6. Hält över svalt, men smält varmflytande margarin.
7. Arbeta degen på bordet.
8. Ta mer vetemjöl om det behövs.
9. Dela degen i två. Rulla till längder.
10. Skär i bitar och lägg på den smorda plåten
och låt jäsa under bakduk i 25 minuter
Sätt på ugnen på 248° Celsius efter halva jästiden.
11.in i mitten av ugnen cirka 25 minuterVEM:
'Före detta blivande svärmor" och numera väninnan iRMA Saarisalo.VARNiNG !
Bjud damen vid Din sida på en och hon har kanske snart en 'bulle i ugnen"
SE ÄVEN MT Community! Dryck! + Krydd! SE ÄVEN: ÄKTA VARA See also Danish Deli Food + Good Cooking
NAViGATOR 0? &1 2* ~3 4! @5 6¤©% #7 8$ £9 10€ [1996–2024] *Martin Thörnquist