Malmö Champagnevänner iNFORMATiON

SÅ FUNGERAR DET:
Du kommer som eller inbjuden av medlem till mötesplatsen på avtalad tid, med eller utan kompis men med minst en flaska, Champagne.
Är Ni ett par så räcker det med en flaska av bättre sort; årgång, specialemballage, grand cru, direktimport, blanc de blancs et c.
MOUSSERANDE~PYSAViN~SKUMPA~Sparkling~Sekt~asti~prosecco~spumante~Crémant~Cava~SHAMPANSKOYE har FöRR slunkit ner. Vi provar litet opretentiöst
och delar på allt medtaget samt korar kvällens bästa.
Föranmälan är ibland särskild önskvärd och anges då som Om Svar Anhålles.

Annars dyker Du bara upp om Du har Lust samt möjlighet och dessutom går det fler tåg.
Koordinerande initiativtagerska:
Sofia Balic. sedermera Sofia Ce. [Fredag 30 mars 2007] Vidarebefordrande arvtagare; Martin Th. [2009/2010~] som på
MTmedia.SE/Champagne publicerar mingelfotografier,utdrag från Protokollen om våra tycken, smaker samt betyg.


OUi, vi har en del vilda planer – sedan första festen en sommarkväll på Sorgenfri [Torsdag 31 maj 2007]

vi firande 1-årsjubileum på Ribersborg
sstranden [Lördag 31 maj 2008] och har sedan hållit till i
bland annat antikvariat, galleri, kontor, lägenheter, skyskrapa, takterrass, villa samt vind.
Vi fortsätter att synas och sprida oss genom alla medlemmars försorg. Väl m
öett!

MOUSSERANDE SOCiALT MEDiUM: Facebook;
Profiler ser säkert festliga ut genom att man är med i en Champagne-grupp. För att höja ribban / grimman i vår bubblande gemenskap har flera
av oss som varit med helst / längst / mest / oftast kommit överens om några nya regler för medlemskap då 2~15 av 143 medlemmar brukar dyka upp.
Knappt hälften har ens deltagit på evenemang / fest / provning. Vi önskar alltså litet mer kvalitet än kvantitet: Har Du inte varit med så kommer Du vara blivande medlem. Tar Du med annat än äkta Champagne så är det onödigt att smaka på andras medlemskap. Undantag; Du har musa med som med tar med dubbelt av goda bubblet. Medlem i Facebook-gruppen kan Du bli först efter att Du varit inbjuden, haft närvaro och / eller bidragit/erbjudit något.

POLiCY - FOTOGRAFiER / TEXTER:
NON, så länge det inte är Dina egen tagna bilder är det iNTE OK att lägga mina Malmö Champagnevänner-bilder i egen mapp på Facebook / hemsida.
Dock OK så länge de föreställer bara Dig / sig själva; annars kan andra bli arga. Det händer att folk hör av sig till mig; om någon bild där de
inte vill synas, kanske inte för att de har äkta Champagne i glaset, men i ett visst tillstånd, med vissa människor eller på annat sätt
komprometterande och därför läggs de först upp på "egen" server. I huvudsak förnamn och efternamnsintitial/er/ publiceras på MT Media för
att Du ska lyckas indexeras även i andra sammanhang än Champagne. Dock kräver Facebook-gruppen fullständigt
namn. Tack för Din förståelse.
://Martin Th. Se i övrigt MT Media
Policy.

FRAMTiDA FöRSLAG / PLANERiNG:
Caj Er. känner till en trevlig
Karlskrona–fyr.
Martin Th. har en efterlysning; med tanke på Champagnens upphovsman / ursprung / utvecklare;
Pierre Pérignon / Dom Pérignon. Var originell, ta med originalet.
Sofia Ba. önskar Champagne–träffar på udda tider – Champagne
–frukost, några?
Ulrika Bå. drömmer om en tågresa till
Champagne. Vad har Du för idéer? Vad kan Du bidra med? Lokal, import? Skriv via MT FORMULÄR

Med bubblande hälsningar, ://Martin Th., numera ordförande & medlem alla 57 gånger hittills sedan starten 31 maj 2007.
Välkommen åter som äkta medlem med äkta Champagne! Du är
härmed välkommen som aktiv medlem.

MALMö CHAMPAGNEÄLSKARE & VÄNNER ~ Malmo Friends and Lovers of Champagne ~ Amis Malmoë de Champagne
©200720082009201020112012201320142015201620172018 | BOK~Book~Livre | Champagne
Celebritet-Citat | Facebook / MalmoCh; Reviews-Groups-Members-PhotoSearch | Fakta-Statistik | FAQ | Favorit

Flaskstorlek |
Foto: 200720082009201020112012201320142015201620172018 | Fras | Glastyp | Hus | index
info | Klädsel |
Lexikon | Ljud | Länk | MartinCh | Mat | Medlem | Mousserande
| ORD~Word~Mot | ProducentBeteckning
Protokoll: 20072008200920102011201220132014201520162017
2018 | Recension | Renommé | Skål | Syssla | Sötma.